Libra Services: een sterk team met één doel

Op het gebied van klantenservice leggen we bij Libra Services de lat graag hoog. Héél hoog. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, goed opgeleide medewerkers, een snelle opvolging en het continu coachen van onze medewerkers zijn nog maar de basis. Vanaf die fundamenten tillen we de tevredenheid van onze klanten naar een nog hoger niveau. Tevreden klanten? Graag. Maar bij Libra Services gaan we nog liever voor gelukkige klanten die zich met plezier engageren voor een langetermijnrelatie.

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg? Gevonden!

NEEM CONTACT OP

met Libra Services voor een vrijblijvende kennismaking.

Sterk team = de kracht van Libra Services

De kracht van ons bedrijf schuilt in ons goed geoliede team. Onze schoonmakers en ruitenwassers zijn onze ambassadeurs! Met onze grondige screeningsprocedure rekruteren we de beste medewerkers. Ons personeelsbeleid is gericht op empathisch people management: we luisteren naar onze medewerkers, staan open voor hun suggesties, begeleiden hen in hun werk en betrekken hen in het dagelijkse reilen en zeilen van onze firma. Dankzij die aanpak kan Libra Services rekenen op een trouw en standvastig team dat de visie en missie van het bedrijf uitdraagt. Geen evidentie in een sector die traditioneel gekenmerkt wordt door een groot personeelsverloop.

Expertise en knowhow

Sinds de start van ons bedrijf bouwden we samen met ons team heel wat ervaring en kennis op. Expertise die we met plezier ten dienste stellen van onze klanten! Dankzij de unieke aanpak die we ontwikkelden, zijn ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’ geen holle woorden voor Libra Services. We maken van uw bedrijf, kantoor of horecazaak een proper uithangbord met een planning die op uw bedrijfsmaat geschreven is.