Teambuilding in Coronatijden

Vreemde Corona tijden vragen creativiteit om de samenhorigheid van onze medewerkers te bevorderen. Boom Events werkte een online Coronaproof teambuilding voor ons uit. Onze medewerkers ontvingen elk een 'overlevingspakket' (warme winterfleece, een hapje en een drankje) om hun in hun warme thuisomgeving achter hun pc te zetten. Op een ludieke wijze verzorgde Boom Events een online Quiz met live quizmaster. Ook al was het niet wat we gewend zijn... Met z'n allen genoten wij van dit aparte samenzijn.

Oprichter overleden

Een maand geleden begonnen we het nieuwe jaar helaas zonder Jeroen. Medegrondlegger van LIBRA SERVICES bvba , onze specialist glaswas en -renovatie, maar vooral onze geliefde collega. We zullen hem herinneren als de meest competitieve tijdens onze teambuildings, als iemand die liever actief met zijn handen werkte dan achter een bureau te zitten en als een goedlachse man die zich goed voelde tussen de vele vrouwelijke collega‚Äôs. Ook al was hij niet meer fulltime actief binnen het bedrijf, bij elke teambuilding en bij elk feest wilde iedereen hem erbij. We missen je elke dag. Hopelijk heb je de rust gevonden die je zocht. 💙

Libra Services digitaliseert

Om tegemoet te blijven komen aan de noden van onze klanten was het nodig om onze planning en werkschema's te digitaliseren. Onze medewerkers kregen allen een smartphone waarop zij à la minute en in de nabije toekomst hun planning kunnen raadplegen. Zij registreren hun werktijd met een eenvoudige start/stop knop en facturatie gebeurt vrijwel automatisch. Dit zorgt ervoor dat wij veel gemakkelijker verschuivingen in de planning kunnen doorvoeren zonder dat de medewerker fysiek nieuwe schema's moeten afhalen op ons hoofdkantoor. Ten alle tijden kunnen wij hierdoor onze klanten de gepresteerde tijden voorleggen. Deze applicatie werd op maat gemaakt en zorgt voor professionaliteit en transparantie.