Teambuilding in Coronatijden

Vreemde Corona tijden vragen creativiteit om de samenhorigheid van onze medewerkers te bevorderen. Boom Events werkte een online Coronaproof teambuilding voor ons uit. Onze medewerkers ontvingen elk een 'overlevingspakket' (warme winterfleece, een hapje en een drankje) om hun in hun warme thuisomgeving achter hun pc te zetten. Op een ludieke wijze verzorgde Boom Events een online Quiz met live quizmaster. Ook al was het niet wat we gewend zijn... Met z'n allen genoten wij van dit aparte samenzijn.

Oprichter overleden

Een maand geleden begonnen we het nieuwe jaar helaas zonder Jeroen. Medegrondlegger van LIBRA SERVICES bvba , onze specialist glaswas en -renovatie, maar vooral onze geliefde collega. We zullen hem herinneren als de meest competitieve tijdens onze teambuildings, als iemand die liever actief met zijn handen werkte dan achter een bureau te zitten en als een goedlachse man die zich goed voelde tussen de vele vrouwelijke collega‚Äôs. Ook al was hij niet meer fulltime actief binnen het bedrijf, bij elke teambuilding en bij elk feest wilde iedereen hem erbij. We missen je elke dag. Hopelijk heb je de rust gevonden die je zocht. 💙

Libra Services digitaliseert

Om tegemoet te blijven komen aan de noden van onze klanten was het nodig om onze planning en werkschema's te digitaliseren. Onze medewerkers kregen allen een smartphone waarop zij à la minute en in de nabije toekomst hun planning kunnen raadplegen. Zij registreren hun werktijd met een eenvoudige start/stop knop en facturatie gebeurt vrijwel automatisch. Dit zorgt ervoor dat wij veel gemakkelijker verschuivingen in de planning kunnen doorvoeren zonder dat de medewerker fysiek nieuwe schema's moeten afhalen op ons hoofdkantoor. Ten alle tijden kunnen wij hierdoor onze klanten de gepresteerde tijden voorleggen. Deze applicatie werd op maat gemaakt en zorgt voor professionaliteit en transparantie.

Libra Services verhuist

Libra Services staat niet stil en groeit. Wie groeit heeft ook meer plaats nodig. Om die reden hebben we besloten ons kantoor te verhuizen naar de Corda Campus (de vroegere Philipssite) te Hasselt. De Corda Campus staat bekend voor het huisvesten van moderne en innoverende bedrijven. Wij denken dat Libra Services perfect in dit plaatje past. Je kan ons voortaan vinden in het gebouw 'Corda 5' aan de Kempische Steenweg 301/8 te 3500 Hasselt.

Dag van de schoonmaak

Vandaag, 20/06/2014, vieren wij de dag van de schoonmaak. Onze medewerkers weten dat wij ze elke dag van het jaar appreciëren en hopen ook dat dit voldoende aankomt. Maar toch willen wij ze vandaag nog eens extra bedankt voor de inzet en het harde werk dat ze dagelijks leveren. Bedankt aan alle schoonma(a)k(st)ers!

Bedrijfsreportage Radio 2

Vandaag, net op de dag van de schoonmaak, zal onze bedrijfsreportage te horen zijn op Radio 2 tussen 12 uur en 13 uur. Deze reportage werd opgenomen bij onze klant, AKS Benelux. Zij zullen vertellen hoe zijn onze samenwerking ervaren. Ook onze medewerkers, Schadia en Patricia, komen aan het woord. Hoe vinden zij het werken bij Libra Services?

Kim Vandenplas bekroond als Belofte van 2013.

Kim Vandenplas, zaakvoerster van Libra Services, won de prijs voor de meest beloftevolle onderneemster van 2013 bij de uitreiking van de WOMED Award. Ze kreeg haar award van minister-president Kris Peeters. De jury loofde haar doorzettingsvermogen en visie, maar vooral ook de warme manier waarop ze haar medewerkers een centrale plaats geeft in haar onderneming. De WOMED Award is een initiatief van Markant vzw en UNIZO en wil het ondernemerschap bij vrouwen stimuleren.