Libra Services verhuist

Libra Services staat niet stil en groeit. Wie groeit heeft ook meer plaats nodig. Om die reden hebben we besloten ons kantoor te verhuizen naar de Corda Campus (de vroegere Philipssite) te Hasselt. De Corda Campus staat bekend voor het huisvesten van moderne en innoverende bedrijven. Wij denken dat Libra Services perfect in dit plaatje past. Je kan ons voortaan vinden in het gebouw 'Corda 5' aan de Kempische Steenweg 301/8 te 3500 Hasselt.

Dag van de schoonmaak

Vandaag, 20/06/2014, vieren wij de dag van de schoonmaak. Onze medewerkers weten dat wij ze elke dag van het jaar appreciëren en hopen ook dat dit voldoende aankomt. Maar toch willen wij ze vandaag nog eens extra bedankt voor de inzet en het harde werk dat ze dagelijks leveren. Bedankt aan alle schoonma(a)k(st)ers!

Bedrijfsreportage Radio 2

Vandaag, net op de dag van de schoonmaak, zal onze bedrijfsreportage te horen zijn op Radio 2 tussen 12 uur en 13 uur. Deze reportage werd opgenomen bij onze klant, AKS Benelux. Zij zullen vertellen hoe zijn onze samenwerking ervaren. Ook onze medewerkers, Schadia en Patricia, komen aan het woord. Hoe vinden zij het werken bij Libra Services?

Kim Vandenplas bekroond als Belofte van 2013.

Kim Vandenplas, zaakvoerster van Libra Services, won de prijs voor de meest beloftevolle onderneemster van 2013 bij de uitreiking van de WOMED Award. Ze kreeg haar award van minister-president Kris Peeters. De jury loofde haar doorzettingsvermogen en visie, maar vooral ook de warme manier waarop ze haar medewerkers een centrale plaats geeft in haar onderneming. De WOMED Award is een initiatief van Markant vzw en UNIZO en wil het ondernemerschap bij vrouwen stimuleren.